Qui som

ViP Home és una agència immobiliària amb àmplia experiència al sector immobiliari a la Costa Brava i composta per un equip degudament acreditat per a l'exercici de les funcions immobiliàries on la satisfacció del nostre client és el nostre objectiu.

Vip home es caracteritza per la gestió de compravenda d'immobles, realització de tot tipus de lloguers ja sigui de llarga durada com a turístic, venda de terrenys, traspàs de negocis i locals, servei de renovació de propietats a més d'assessorar el nostre client al ampli món dels serveis immobiliaris.

Estem especialitzats en realitzar tots els nostres projectes a mida de forma professional i personalitzada segons les expectatives del nostre client per a l'adquisició del vostre habitatge, negoci, etc…

Tenim com a objectiu oferir les màximes garanties legals per a l'obtenció del màxim benefici per a totes les parts sota un ambient de transparència, serietat i professionalitat.

A Vip Home volem guiar-los i ser partícips en l'adquisició de l'habitatge dels seus somnis…


Atte.
L'equip de ViP HomeVip Home, profesionales inmobiliarios en la Costa Brava

Aquesta pàgina web utilitza cookies

Una galeta informàtica és un petit arxiu d`informació que es guarda al navegador cada vegada que visites la nostra pàgina web.

La nostra pàgina web utilitza entre d`altres, galetes tècniques que són imprescindibles perquè la pàgina pugui funcionar. Les tenim activades per defecte, ja que no necessiten de la teva autorització.

Més informació al nostre apartat POLÍTICA DE COOKIES.